Na kontaktoni

//

Rruga Ukshin Hoti nr.120, 10000 Prishtinë

Nr. POZITA QYTETI NR I TELEFONIT
1 Baza Prishtinë 048 802 400
2 Baza/Zyre Prishtinë 048 664 700
3 DSD Prishtinë 048 510 080 
4 DSD Pejë 048 911 003
5 DSD Prizren 048 911 004
6 DSD Ferizaj 048 911 005
7 DSD Gjilan 048 911 006
8 DSD Gjakovë 048 911 007
9 DSD Istog 048 911 013
10 DSD Mitrovicë 048 911 012
11 Shërbimi i Servisit/Teknika 048 911 010
12 Shërbimi i Servisit/Teknika 048 911 014

[email protected]

shije fantastike

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. 

aromë e fuqishme

Kafja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit.

krijon momente

Krijoni momentet tuaja me më të dashurit tuaj. Aroma e kafesë Galla do ti forcoj edhe më shumë këto lidhje.

cilësi e dëshmuar

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla, fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. 

Caffe Group

Galla Pure Espresso përpunohet në fabrikën moderne për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë moderne në vlerë prej 4 milion eurosh.

Fabrika ka një kapacitet prodhimi prej 400 kilogram në orë.

Së fundi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin  e kafesë me kapsulla 3 në 1 dhe aparatura për paketimin e sheqerit. 

Kompania Caffe Group posedon një politikë të veçantë dhe të gjerë distribuimi në tërë territorin e Kosovës ku për këtë kujdesën 11 distributor të cilët mjaft mire arrinë të furnizojnë 700 pikat e shitjes që i posedon Caffe Group.

NA KONTAKTONI