//

GALLA GOLD

1000GR

Galla Caffe Gold është përzgjedhja më e mirë e kokrrave të Arabikës, e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA SILVER

 1000GR

Galla Silver  është përzgjedhja më e mire e kokrrave të Arabikës dhe Robustës , e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA CLASSICS

  1000GR

Galla Classics  është përzgjedhja më e mire e kokrrave të Arabikës dhe Robustës , e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA KAFE TURKE

GALLA KAFE TURKE

GALLA KAFE TURKE

100GR 

Galla Kafe Turke e pjekur, bluar dhe ambalazhuar me kujdes që të sjell shijen dhe aromën më të mirë  të recetës tradicionale.

200GR  

Galla Kafe Turke e pjekur, bluar dhe ambalazhuar me kujdes që të sjell shijen dhe aromën më të mirë  të recetës tradicionale. 

500GR 

Galla Kafe Turke e pjekur, bluar dhe ambalazhuar me kujdes që të sjell shijen dhe aromën më të mirë  të recetës tradicionale. 

GALLA SPECIAL GOLD

1000GR

Galla Special Gold është përzgjedhja më e mirë e kokrrave të Arabikës, e përzier me kujdes dhe saktësi, për të krijuar shije të veqantë dhe aromë të mbreslënse.

Kjo recetë unike është krijuar për të gjithë ata që adhurojnë espresson në stilin e përkryerë Italian.

GALLA GOLD CAPSULE

100 CAPSULES PACKAGE

100 GALLA GOLD CAPSULES
100 PAPER MUGS 
100 SUGERS
100 PLASTICS SPOON 

GALLA GOLD CAPSULE

20 CAPSULES PACKAGE

20 GALLA GOLD CAPSULES
20 PAPER MUGS 
20 SUGERS
20 PLASTICS SPOON 

shije fantastike

Mjafton ta shijoni një herë kafen Galla dhe do të dashuroheni në të. Cilësia e lartë e kafesë do t'ju bëj për vete. 

aromë e fuqishme

Kafja Galla karakterizohet nga një  aromë e fuqishme që krijon përshtypje të thella gjatë konsumimit.

krijon momente

Krijoni momentet tuaja me më të dashurit tuaj. Aroma e kafesë Galla do ti forcoj edhe më shumë këto lidhje.

cilësi e dëshmuar

Kujdesi për cilësinë e kafesë Galla, fillon që nga plantacionet, procesimi, përpunimi dhe paketimi i kafesë. 

Caffe Group

Galla Pure Espresso përpunohet në fabrikën moderne për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë moderne në vlerë prej 4 milion eurosh.

Fabrika ka një kapacitet prodhimi prej 400 kilogram në orë.

Së fundi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin  e kafesë me kapsulla 3 në 1 dhe aparatura për paketimin e sheqerit. 

Kompania Caffe Group posedon një politikë të veçantë dhe të gjerë distribuimi në tërë territorin e Kosovës ku për këtë kujdesën 11 distributor të cilët mjaft mire arrinë të furnizojnë 700 pikat e shitjes që i posedon Caffe Group.

NA KONTAKTONI